Vitaliteitstrainingen: gezondere balans tussen werk en privé

Het mes snijdt bij vitale medewerkers aan 2 kanten: ze voelen zich beter én ze zijn productiever. Als medewerkers – thuis en op het werk – beter in hun vel zitten, plukken ook teams en organisaties hier de vruchten van. Het ziekteverzuim daalt, de motivatie neemt toe en het rendement stijgt. Investeren in vitaliteitstrainingen is een buitenkans om de productiviteit en effectiviteit blijvend te verhogen. BureauC maakt bij de vitaliteitstrainingen gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde methodiek ‘The Lab of Life’.

Persoonlijke grip op vitaliteit

De vitaliteitstrainingen van ‘The Lab of Life’ kennen een individuele insteek, maar worden in groepsverband (4- 12 deelnemers) gegeven. Van de groepssessies gaat een motiverende werking uit. De insteek is om kennis over vitaliteit te verankeren en gedrag duurzaam te veranderen. De trainingen besteden veel aandacht aan de interactie tussen werk en privé. Je oefent in het ombuigen van oude gewoontes naar nieuw gedrag in dagelijkse bezigheden.

Als medewerkers beter in hun vel zitten, plukken ook teams en organisaties hier de vruchten van.

bureauC

Interesse in vitaliteitstraining?

Het trainingsprogramma van ‘The lab of life’ bestrijkt 5 sessies van 2 uur. Met behulp van zelfanalyse en individuele opdrachten werk je aan persoonlijke leerdoelen en een op maat gesneden vitaliteitsstrategie. Bernadette Cousin van BureauC is een gecertificeerd Lab of Life-trainer: een garantie dat zij de benodigde theoretische en praktische kennis beheerst om gedragsverandering te bewerkstelligen.

Meer informatie of een afspraak? Stuur een mailtje of bel: 06 38 74 77 43
bureauc