Intervisie: leren van en met elkaar

Teams of high-potentials dragen binnen een organisatie een grote verantwoordelijkheid. Samen presteren of samenwerken lukt niet zonder zelfinzicht en inzicht in de kwaliteiten van collega’s of teamgenoten. Intervisie is een gestructureerd, zelfsturend groepsleerproces dat de professionele effectiviteit van de deelnemers en het leerklimaat van de groep vergroot. Aan de hand van concrete werksituaties ga je onder begeleiding van een coach met elkaar aan de slag

Review

Ik vind de toegevoegde waarde van externe begeleiding in de persoon Bernadette enorm. Zou zelfs willen vragen/voorstellen om dat langer te houden. We komen er net een beetje in….zij stelt net andere vragen / mooie en rake inzichten. Ik zou dat graag vaker nog ‘gebruiken’.

Wat levert intervisie op?

Tijdens de intervisiesessies leer je van elkaar, inspireer je elkaar en haal je het beste in jezelf en de ander naar boven. Reflecteren, actief luisteren, meedenken en open vragen stellen zijn belangrijke voorwaarden om intervisie tot een succes te maken. Intervisie is een methodiek die veel meer oplevert dan de som der delen:

  • Beter zelfinzicht
  • Persoonlijke groei
  • Vergroting persoonlijke effectiviteit
  • Reflectievaardigheden
  • Samen leren

Interesse in intervisie?

Interesse om de samenwerking, effectiviteit en zelfredzaamheid van je medewerkers een flinke impuls te geven. Bernadette Cousin van BureauC heeft uitgebreide ervaring met intervisie. Zowel binnen profit als non-profit organisaties. Aantal intervisiesessies en de lengte van het traject zijn afhankelijk van de vraagstelling.

Meer informatie of een afspraak? Stuur een mailtje of bel: 06-38747743
bureauc